• 1404/08/17 - 18:53
  • - تعداد بازدید: 148
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
تیموری‌یانسری خبر داد:

صادرات ۳۶۲۷ تن کیوی مازندران به هندوستان

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران گفت: در فصل برداشت مرکبات، ۱۵۸ محموله کیوی به وزن 3627.34 تن از مازندران به کشور هند صادر شده است.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران، اسداله تیموری‌یانسری با اعلام این مطلب، افزود: همچنین ۲۳۱ محموله دیگر به وزن 4552.01 تن کیوی به سایر کشورها ارسال شده که مجموع صادرات کیوی استان را به وزن 8179.344 تن در قالب ۳۸۹ محموله می‌رساند.

 

وی اضافه کرد: در همین بازه زمانی، ۳۶۲ محموله نارنگی به وزن 6962.085 تن و ۱۷۰ محموله پرتقال به وزن 3153.25 تن نیز از مازندران به بازارهای جهانی صادر شده است.

 

تیموری‌یانسری خاطرنشان کرد: این آمار نشان‌دهنده ظرفیت بالای بخش کشاورزی مازندران در تأمین نیاز بازارهای داخلی و بین‌المللی و نقش مؤثر آن در توسعه صادرات غیرنفتی کشور است.

  • گروه خبری : اخبار روز,منتخب استانها,استان مازندران
  • کد خبر : 226657
یاسر محمودی برنتی
خبرنگار

یاسر محمودی برنتی

تصاویر